Mener du helt seriøst at denne armen er "nesten inntil kroppen"?slankebrusmannen skrev: søn jul 02, 2023 9:46 pmDer tar du selvsagt feil. LES regel 12 og forstå hva som står der. Den etterfølgende handsen - hvis den i det hele tatt er straffbar (armen er nesten inntil kroppen og rett ned på trefftidspunktet), kan ikke avverge noe som allerede er avverget; og da har du ingenting å henge det rødkortet på.Nishy skrev: søn jul 02, 2023 9:35 pmJeg vet ikke helt hva jeg skal svare på noe sånt, men det er altså ikke sånn regelverket fungerer.slankebrusmannen skrev: søn jul 02, 2023 9:26 pm
Han avverger altså målsjasen med låret. Sist jeg sjekket er dette ikke straffbart i fotball.
https://imgtr.ee/image/20230702-215632.hINKl

